fbpx
Tabăra noastră te ajută să rezolvi cele 6 mari provocări care te-au împiedicat în ultimul an să trăiești din plin bucuria de a fi părinte.

ÎȚI SUNĂ FAMILIAR?

1

AM ADUS ÎN RELAȚIA CU COPILUL MEU TEAMA ȘI ÎNDOIALA PE CARE LE-AM RESIMȚIT ÎN ULTIMUL AN

2

MUNCA DE ACASĂ MĂ ÎMPIEDICĂ SĂ PETREC TIMP DE CALITATE CU COPILUL MEU

3

NU AM TIMP! AM PREA MULTE DE FĂCUT: COPIL, FAMILIE, MUNCĂ. NU SE MAI TERMINĂ.

4

SUNT PREA OBOSIT
ȘI SUPRASOLICITAT

5

NU ȘTIU CUM SĂ MĂ JOC
CU COPILUL MEU

6

E DIFICIL SĂ FIU ȘI EDUCATOR ȘI PĂRINTE PENTRU COPILUL MEU

Dacă îți sună familiar, nu te îngrijora – nu ești singur. Să fii părinte este greu și obositor. Iar ultimul an a reprezentat un efort imens pentru minte și corp, ceea ce a adus părinții în prag de burnout. Scopul nostru este să te ajutăm să te relaxezi într-un resort de lux descoperind valorile copilăriei pentru a te putea reconecta cu copilul tău.

De ce să vii în tabără

Echipa noastră de traineri te va ajuta să-ți înțelegi mai bine copilul,

să experimentezi alături de el și să descoperiți relația profundă și autentică dintre voi.


Înveți de la copilul tău cum să trăiești bucuria și să îl privești ca pe o minune.


Descoperi prin joc valorile copilăriei și te decuplezi de la grijile de zi cu zi.


Înveți să te joci cu propriul copil, îmbinând armonios rolul de părinte cu cel de educator.


Descoperi cum să-i oferi copilului tău siguranța că este iubit indiferent ce face.


Faci din creșterea copilului o bucurie și un drum frumos indiferent de mediul exterior.


Îți găsești liniștea de care ai nevoie pentru a-l putea asculta și înțelege pe copil.

Ce alte opțiuni ai?

 • AI PUTEA SĂ MERGI ÎN CONCEDIU, SĂ TE RELAXEZI O SĂPTĂMÂNĂ ȘI APOI SĂ TE ÎNTORCI LA SITUAȚIA DE DINAINTE

 • AI PUTEA SĂ DAI VINA PE MEDIUL EXTERIOR PENTRU CĂ RELAȚIA CU COPILUL TĂU ARE DE SUFERIT

 • AI PUTEA SĂ CITEȘTI ZECI DE CĂRȚI ȘI ARTICOLE DESPRE CUM SĂ TE COMPORȚI CU COPILUL TĂU FĂRĂ SĂ LUCREZI EFECTIV LA RELAȚIA TA CU EL ALĂTURI DE UN PROFESIONIST

 • AI PUTEA SĂ NU FACI NIMIC ACUM ȘI ASTA SĂ SE REFLECTE ÎN COMPORTAMENTUL COPILULUI TĂU ÎN PERIOADA ADOLESCENȚEI
 • 300 articole citite
 • 1000000 de motive

 

Deși probabil unele dintre ele ar putea să funcționeze pe termen scurt, 

niciuna nu te ajută să construiești o relație autentică, profundă și durabilă cu copilul tău.

Ce îți propunem noi?

Tabara 29 august - 4 septembrie 2021

ÎȚI VOR FI ALĂTURI ÎN CELE 7 ZILE

Ana Maria Moagă

Psiholog

“Îndrăznește să te joci, îndrăznește să fii tu!”

Lucrez de peste 16 ani cu problematici privind copilul, adultul, familia, cuplul și grupul.

Am o formare în psihoterapia centrată pe persoană, lucrând ca psihoterapeut la SCPP Moagă și Asociații Psiho-Lifestyle Rogers I Ana, fiind fondatoarea programului experimental de dezvoltare personală și alfabetizare emoțională “Călătorie în lumea Emoțiilor”.

Eu și Tu construim o Relație. O construim prin joc și joacă, punând fiecare ceva din el, devenind o a treia Persoană. Aceasta nu este nici Eu, nici Tu - suntem Noi, Împreună.

Așa se întâmplă și în cazul familiei: Părintele și Copilul construiesc o Relație, fiecare aducând, unul din Lumea Adulților, celălalt din Lumea Copiilor, vești, povești, jocuri și mai ales nevoi.

Amelia Roman

Învățătoare
„Adevărul nu-l vedem decât cu sufletul. Esențialul scăpă privirii.”
Acestea sunt cuvintele micului prinț. În sufletul meu stau bucuria, candoarea, inteligența și spontaneitatea a 5 generații de copii. Eu....timișoreancă get-beget, mamă recunoscătoare, învățătoare mândră de 20 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism, fascinată de natură, cărți și, bineînțeles, de copii. Gândirea copiilor concretă și intuitivă are nevoie de metode antrenante, de învățare prin joc și practică. Tot căutând rețeta perfectă am găsit metode potrivite în sistemele alternative: Waldorf, Montessori, Steb by step și Freinet. Împletirea lor face învățarea ușoară, dă un sens și o continuitate conținuturilor. 4 ani am lucrat pe terapii cu copiii nevăzători, în limbajul Braille, învățând de la ei că esențialul scapă privirii. Acesta este ADEVĂRUL.

Lavinia Stan

Coach
„Să facem din creșterea copiilor o bucurie!”

Am 46 de ani și sunt mama a 6 copii. De profesie coach, am abordat acest mod de lucru cu oamenii în companii dar și cu antreprenori. Am creat cu soțul meu BLP, un program de grup coaching în care participanții capătă noi perspective despre ei înșiși și despre viața lor. Am extins coachingul și către părinți, oferind suport tuturor celor care mi-au cerut ajutorul. Am lucrat cu mame, cu tați, cu adolescenți, am ținut ore de dezvoltare personală la clasa a VIII-a. Experiența aceasta a condus la realizarea în cadrul emisiunii Școala din familie de la Trinitas a unei intervenții dedicate adolescenților și familiei în general, cu peste 30 de ediții. Din ceea ce lucrez, găsiți pe Facebook pagina Lavinia Stan.

Adina Stan

MC entertainer
„Eu știu să zâmbesc și să molipsesc.”
Eu sunt Adina, actriță cu dorința arzătoare de a fi pe scenă dintotdeauna, cel puțin de când sunt conștientă de cine sunt și din clipa în care am înțeles care îmi este drumul. Am intrat la UNATC la "Bibanu' ", domn' profesor Dem Rădulescu, care mi-a împământenit tot ceea ce intuiam și doream să ating. Frumusețea de a fi pe scenă și de a ști să dăruiesc. Întâlnirile au continuat - Olga Tudorache, Adrian Pintea, Sanda Manu, Mircea Albulescu, ei ne analizau, ne corectau, ne sfătuiau și ne-au dat tot ceea ce au avut mai bun. Apoi televiziune, evenimente, întâlniri reușite, prietenoase, pline de lucruri înălțătoare. Am învățat de la cei mai buni. Am încă de învățat. Mi-aș dori să ajungem să învățăm unii de alții și să ne împărtășim tot ceea ce știm.

Monica Sora

Mamă, profesor, antreprenor

„Fiecare copil pe care-l instruim este un om pe care-l câștigăm.” – Victor Hugo

Eu cred că instruirea nu trebuie privită simplist, doar ca bagaj de informații transmise.

Trebuie să pornim de la a învăța copilul să se descopere, să înțeleagă ce își dorește, ce îl face fericit, apoi să-i fim sprijin în a-l ajuta să dobândească toate cunoștințele academice și să își dezvolte competentele și abilitățile necesare pentru a ajunge la fericirea lui.

Acesta este rolul nostru de părinți și educatori. Iar ca părinți, mai avem un lucru de făcut, primul dintre toate: să înțelegem, să admitem cu tot sufletul nostru că vorbim de fericirea lui, a copilului, care are o formă diferită de cum arată fericirea noastră, dar are darul minunat de a o întregi pe aceasta din urmă.

Alexandra Filip

Responsabil de bunul mers al lucrurilor
„Investiția în călătorii este o investiție în tine.”
Sunt agent de turism și coordonator de proiect în cadrul evenimentelor pentru părinți organizate de Societatea Părinților Informați.
Sunt o persoană calmă și ambițioasă, care mereu încearcă să-și depășească limitele. Încerc mereu să găsesc cele mai bune soluții în momentul în care apar probleme și să fac în așa fel încât oamenii să fie multumiți și fericiți de alegerile făcute.
Îmi place să călătoresc, să văd locuri noi și să împărtășesc experiențele mele cu cei din jur.
În tabără te voi însoți de la semnarea contractului până când ne vom lua la revedere.

5200 lei

1 părinte + 1 copil

CE ESTE INCLUS

6 nopți de cazare în cameră dublă
Pensiune completă
Meniu alcătuit de nutriționist și preparat din produse naturale
Parcare gratuită la pensiune
activități în aer liber
workshopuri și ateliere pentru părinți
ateliere pentru copii
activități comune părinți-copii
excursie montană

CE NU ESTE INCLUS

Transportul până la pensiune asigurare STORNO * (la cerere)

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Înscrierile s-au încheiat. Vă așteptăm în tabăra viitoare!

Tabara: 29 august - 4 septembrie

Întrebări frecvente

 • Cum îmi rezerv locul în tabără?
  Solicitarea se face completând formularul de înscriere de pe site sau sunând la telefon 0742.355.773. Locul va fi rezervat însă doar după achitarea unui avans de 30% din valoarea pachetului solicitat.
 • Cum și unde plătesc?

  Există mai multe modalități de plată:
  - prin transfer bancar
  - cash în sediul agenției Ella Travel din str. Constantin Noica, nr.134, Sector 6, București
  - cu tichete de vacanță online sau în sediul agenției Ella Travel

 • Pot plăti un avans și mai târziu diferența?

  Da. Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans reprezentând 30% din valoarea totală a pachetului ales. Restul de 70% se va achita până la 5 iulie cel târziu.

 • Ce alte pachete sunt disponibile?

  Dacă aveți doi sau mai mulți copii cu care vreți să veniți în tabără, costul pentru un copil este de 1600 lei. Acesta include cazare, masă și participare la toate activitățile taberei.

  În cazul unei familii cu doi adulți, costul pentru cel de-al doilea adult care nu participă la programul educațional este de 1200 lei.

  Pentru orice alte situații care nu le acoperă pe cele de mai sus vă rugăm să ne contactați la telefon 0742.355.773.

 • Se poate emite factură și pe persoană juridică?

  Procedura standard este de a emite facturile fiscale pe persoană fizică. La cerere, se pot emite facturi și pe persoană juridică.

 • Ce se întâmplă dacă nu mai pot participa? Pot să anulez rezervarea?

  Prețul este nerambursabil. Vă punem însă la dispoziție o asigurare STORNO în valoarea de 309 lei, care acoperă următoarele situații:
  - Evenimente medicale (ex. boli/accidente care implică spitalizare, recomandare de repaus la domiciliu, efectuarea de investigații, programate în data sau pe durata desfășurării evenimentului).

  - Evenimente familiale (ex. decesul asiguratului sau rudelor apropiate, nașterea unui copil sau nepot în ultimele 7 zile până la data evenimentului)

  - Evenimente materiale (ex. daune materiale grave survenite cu max 48 de ore înainte de data evenimentului ca urmare a unui incendiu, spargeri/vandalism, inundații, fenomen meteo sau natural ce afectează reședința persoanei asigurate)

  - Alte evenimente (ex. furtul documentelor fizice de participare la eveniment, greva transportului în comun, defectarea vehiculului în drum spre eveniment)

  De asemenea, se poate opta pentru extinderea acoperirii și în cazul diagnosticării cu COVID-19 (SARS-CoV-2), în urma căreia trebuie să fiți spitalizat, izolat sau obligat sa stați în carantină pe durata evenimentului.

  Această acoperire este valabilă numai în situațiile în care este menționată în mod expres în Polița de asigurare.

 • Există limită de vârstă pentru copii?

  Tabăra este destinată părinților care au copii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani. Pentru buna desfășurare a activităților, copiii vor fi organizați pe două grupe de vârstă: 4-6 ani și 7-10 ani.

 • Care sunt condițiile de participare în contextul COVID-19?
  • Pentru siguranța tuturor participanților, vă rugăm ca la sosirea în tabără să prezentați unul din documentele următoare:

   • adeverință de vaccinare anti-COVID
   • dacă ați avut COVID și v-ați vindecat puteți prezenta un document care atestă un rezultat pozitiv al unui test PCR sau al unui test rapid antigen pentru COVID-19, efectuat cu maximum 180 de zile și minimum 15 zile înainte
   • document care atestă un rezultat negativ al unui test PCR, efectuat cu maximum 72 de ore anterior sosirii sau al unui test rapid antigen pentru COVID-19, efectuat cu maximum 48 de ore anterior sosirii.

   Aceste măsuri sunt valabile doar pentru părinți.

Tabara: 29 august - 4 septembrie 2021